fbpx

Sport- en teamkleding bedrukken

Muta - Erima - Adidas - Nike - Hummel - Jako - Craft en meer...

Sportkleding bedrukken met naam of sponsoring

Voor professionele bedrukking van sportkleding van diverse top merken zoals Craft, Muta, Erima, Adidas, Nike, Hummel, Jako moet je bij bedrijfskleding-schagen.nl zijn. Ook bedrukking van namen en sponsoring behoren tot de mogelijkheden.

Voor bepaalde sporten is het ook mogelijk om custom made kleding te maken, denk hierbij aan wielerkleding of schaatspakken. Hierin is veel mogelijk. Ik geef u graag advies.

Vragen?

Ik help je graag verder

Catalogi sportkleding:

Craft sportkleding bestellen dealer leverancier importeur

(klik op de logo’s voor de online brochures)

Overige merken:

Naast deze merken verkoop ik ook andere sportkleding, afhankelijk van uw behoefte. 
Maak uw wensen kenbaar, ik geef u graag advies!

 

Custom made van CRAFT

Unieke sportieve outfit voor een team, bedrijf of event nodig?

Craft heeft een product ontwikkelt voor een unieke custom made teamoutfit. De zeer geliefde sportkleding van Craft is nu ook te bestellen met eigen logo en kleuren. Een grote collectie functionele fietskleding en hardloopkleding voor baan en veld.

 

Hoe gaat dit in z’n werk?

Het ontwerp en productie proces van custom kleding omvat verschillende fases. Dit hele proces doorloopt u met mij. Ik begeleid de hele productie met zorg en houden u continu zorgvuldig op de hoogte in welke fase de kleding zich bevind.

Tijdens dit proces zal er diverse malen een beroep op u worden gedaan voor het aanleveren van informatie. Denkt u hierbij aan het aanleveren van artwork, het ingeven van het order of de goedkeuring van een proef.