fbpx
Schilderbroeken met 4 weg stretch

Bedrijfskleding voor schilders en stukadoors

Bedrijfskleding schilder en stukadoors Blaklader

Ik breng graag deze Schilders- en stukadoors collectie nog eens bij iedereen onder de aandacht. Deze collectie is het resultaat van een langdurige dialoog en ontwikkeling met professionals uit de branche van over de hele wereld. Dankzij hen is het gelukt om slimme en functionele oplossingen met maximale kwaliteit en comfort optimaal te combineren.

Real people. Real workwear.

Waarom speciale werkkleding voor schilders en stukadoors?

Schilders en stukadoors hebben kleding nodig die warm is in de winter maar ook niet te heet in de zomer. Als je de hele dag in de zon aan het werk bent dan is donkere kleding vaak te warm. Ook moet je je goed kunnen bewegen in deze werkkleding. Op je hurken en dan weer staan, in deze collectie van Blaklader is dat geen probleem.

Schildersbroeken met 4-weg stretch

Deze soepele en comfortabele schildersbroeken met toelopende broekspijpen bieden bewegingsvrijheid en zijn extreem zacht. Gemaakt om zware klussen aan te kunnen, zonder afbreuk te doen aan comfort en pasvorm.

Het materiaal is een soepele 4-weg stretchstof die sterk en rekbaar is in alle richtingen. De broek heeft geavanceerde details, speciaal ontworpen zakken voor kwasten, plamuurmes en voorzien van losse spijkerzakken.

De kniezakken zijn versterkt met CORDURA®-stretchstof aan de buitenzijde en stretchstof aan de binnenkant voor meer bewegingsvrijheid. Zachte, elastische mesh-stof in de knieholte voor goede ventilatie. Broekspijp openingen versterkt aan achterkant voor effectieve bescherming tegen slijtage.

Ook verkrijgbaar als short, model 1088!

Advies nodig?

Heeft u advies nodig, geen probleem, maak een afspraak en samen komen wij er wel uit, we kunnen een paar monsters bestellen, zodat je de kleding kunt voelen en passen. Ook kunnen we samen kijken waar en welke bedrukking er op kan komen. Er is enorm veel mogelijk. Wil je meer weten over hoe ik te werk ga? Of neem gelijk contact op voor een afspraak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *