fbpx

Duurzame kleding, Tricorp heeft Rewear

De productie van duurzame kleding is een stroomversnelling komen te staan. Met de volledig circulaire kleding van Tricorp wordt rekening gehouden met mens en milieu. Bij de productie wordt minder water gebruikt, minder energie verbruikt en is er minder CO2 uitstoot. Ook zijn ze steeds meer bezig met het verminderen van het gebruik van nieuwe grondstoffen.

Duurzame kleding

Er wordt gedragen kleding ingezameld om her te gebruiken. Zoals de softshelljassen, het polyester kan weer gebruikt worden in nieuw softshelljassen. Een ander voorbeeld van recyclen is het gebruik van PET-flessen van PET-polyester van wordt gemaakt.

Duurzame bedrijfskleding

Compleet pakket van duurzame kleding.

Benieuwd geworden naar de nieuwe circulaire werkkleding van Tricorp? Het zijn de zes topartikelen uit onze standaard collectie waarvan nu ook een duurzame, circulaire variant beschikbaar is.

  • T-Shirt Fitted REWEAR: gemaakt van 50% Bio-katoen en 50% Recycled polyester. Het T-shirt heeft een slank nekboordje en een fijne natuurlijke stretch.
  • Poloshirt Fitted REWEAR: gemaakt van 50% Bio-katoen en 50% Recycled Polyester. Door de slanke knopenstrook en een slank kraagje heeft dit poloshirt een eigentijdse uitstraling.
  • Sweater REWEAR: gemaakt van 60% Bio-katoen en 40% Recycled Polyester. Door de opgeruwde binnenzijde heeft deze sweater een hoog draagcomfort.
  • Softshell Luxe REWEAR: gemaakt van 100% Recycled Polyester. Deze jas bevat extra veel stretch voor een fijn draagcomfort en bewegingsvrijheid. De PU-tussenlaag zorgt voor een optimaal ademend vermogen zodat je minder snel zweet.
  • Midi Parka REWEAR: gemaakt van 100% Recycled Polyester. De parka is volledig gewatteerd, ademend, wind- en waterdicht (conform de norm EN 343, klasse 3/3). De reflectiepiping zorgt daarnaast voor extra zichtbaarheid.
  • Werkbroek Twill REWEAR: gemaakt van 65% Recycled Polyester en 35% Bio-katoen. De werkbroek heeft een verhoogd achterpand en een verstelbare tailleband. De broek biedt met diverse zakken genoeg opbergruimte voor het gereedschap dat je bij je draagt tijdens het uitvoeren van het werk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *